وقتی آیتالله خامنهای در گزینش رد شد!
?امروز در جامعه ما آن کسانی که در جاهای مختلف -در دانشگاه، در اداره در بقیه جاهای دیگر- در مصدر گزینشها هستند، به این نکته توجه کنند؛ آن کسی که در سابق، دچار فساد اخلاق بوده اما الان فساد اخلاق ندارد و الان آمده برای اینکه مسلمان باشد، برای اینکه انقلابی باشد، این قبول است، ما قبول میکنیم این را.
?اینکه بعضیها میگویند «نه آقا، این دختر در دانشگاه دوران طاغوت، فرض کنید اخلاقش بد بود، با پسرها مثلا میخندید، جلافت به خرج میداد، لباس جلف میپوشید، الان ما این را قبول نمیکنیم». نه، آن، ملاک نیست، الان ملاک است؛ ببين الان چه جوری است؛الان قبول است.
?چنانچه فهمیدید که یک زنی، یک دختری برای خاطر خدا، برای خاطر انقلاب تحت تأثير اوامر الهی قرار گرفته و آن فساد گذشته اش را کنار گذاشته، هوس آن کارها را نمیکند و نمیخواهد بکند، میخواهد خودش را نگه دارد. قبولش کنید؛ پیچ و خم دادن، سؤالات گوناگون کردن، حرفهای مشکل بار یک نفری کردن که میخواهند مثلا یک رتبه اداری به او بدهند. غلط است.
?سختگیریهای بیجا، برخلاف منطق و مفاهیم اسلامی است. بعضیها را دیده ایم یک سختگیریهای بیجایی میکنند. در کار گزینشها، سؤالاتی که میکنند، یک سؤالات عجیب و غریبی است.
?یک آقایی از دوستان ما آمده بود اینجا پیش من، از من یک سؤالی کرد، گفت: آقا حضرت قاسم(ع)، به چه کسی از همه شبیهتر بود؟ حالا بنده یادم نبوده با خودم فکر کردم، دیدم حضرت علی اکبر که به پیغمبر از همه شبیهتر بود (اما) حضرت قاسم را یادم نیامد، گفتم قاعدتا به حضرت امام حسن شبیهتر از همه بودهاند!
گفت: آقا ردی! گفتم: چطور ردم؟ گفت: بله، برای اینکه یک رتبه اداری مثلا به یک خانمی بدهند، در یک جایی، آن آقای گزینش از آن خانم گزینش سؤالاتی کرده، ازجمله سوالات این بوده که حضرت قاسم به چه کسی از همه شبیهتر بودهاند. این خانم هم نتوانسته جواب بدهد، رد شده.
?این چه طرز فکری است؟ کجای اسلام این جوری است مگر شباهت حضرت قاسم را دانستن، جزو اصول دین است و جزو فروع دین است؟ جزو مستحبات است؟ این چه سلیقه ای است که بعضیها دارند؟
?آیت الله خامنهای، تفسير سوره ممتحنه، ص٨٠تا٨٣
◀️آبان ١٣۶١
نسل ما لباس پاره ندارند اما...
❖ـ﷽❖
یک لقمه ناب از کتاب ادبستان کساء⬇️
محبت و برقراری عدالت میان فرزندان
? بی عدالتی در رفتار بین فرزندان پیامدهای تلخی به جا می گذارد?
? ارتباط کلامی بیشتر با فرزند کوچکتر در صورتی که مقابل چشم فرزند دیگر نباشد که سبب ناراحتی گردد و حسادت را در او ایجاد کند?
?به فرزندان ابراز محبت شود اما تا حدی که این ابراز محبت باعث انحراف و مانع رشد آن ها نشود?
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
✳️نسل امروز ما، معمولا لباس پاره ندارند اما بسیاری از آن ها بر اثر کمبود محبت فقیر و گدای محبت اند، فرزندی که در خانه به اندازه کافی محبت نمی بیند در جامعه به دام افراد ناباب با محبت های مسموم می افتد♨️
https://eitaa.com/safire14/524
#ادبستان_کساء